بزرگترین سازندگان تلویزیون در دنیا کدامند
بزرگترین سازندگان تلویزیون در دنیا کدامند؟
معرفی بزرگترین سازندگان تلویزیون
در گذشته رنگی و سیاه سفید بودن معیار انتخاب تلویزیون برای خریداران بود. پس از آنکه تلویزیونهای رنگی بازار را در دست گرفتند، ویژگیهای دیگری همچون ابعاد نمایشگر، صاف یا برآمده بودن نمایشگر به معیارهای انتخاب تبدیل شدند. با ظهور تلویزیونهای پلاسما و LCD، موارد دیگری نظیر کنتراست، وضوح، مصرف برق و طول عمر ذهن خریدار را مشغول میکرد. پس از آن تلویزیونهای LED وارد بازار شده و با منقرض کردن نسل تلویزیونهای پلاسما و LCD، بازار را در دست گرفتند.
و اما امروزه تلویزیونهای LED نیز در اندازهها و انواع مختلف ساخته میشود و نسبت به تلویزیونهای قدیمی، قابلیتهای پرشمار دیگری دارند. وضوح تصویر تلویزیونهای امروزی حداقل فول اچ دی و معمولا ۴K است و البته همچون گذشته بار دیگر صاف و یا خمیده بودن بار دیگر یکی از فاکتورهای انتخاب است. امروزه سازندگان برای تلویزیونهای بالارده خود از سیستمهای صوتی ساخت برترین سازندگان این زمینه همچون هارمن/کاردن استفاده میکنند تا بتوانند ضمن ارائه تصویری عالی، صدایی بیمانند نیز به گوش خریدار برسانند. هوشمند بودن تلویزیون در کنار سیستم عامل و امکان دسترسی به سرویسهایی همچون نتفیلیکس و دیگر شبکههای آنلاین از طریق اینترنت نیز از دیگر معیارهای استاندارد انتخاب در این روزهاست.
و اما بزرگترین سازندگان تلویزیون در دنیا کدامند؟
رتبه شماره یک: سامسونگ
این شرکت در سال ۱۹۶۹ تاسیس شد و امروزه ۲۰ درصد از بازار تلویزیون را در دست دارد. همچنین ۵۰ درصد از تلویزیونهای ۷۵ اینچی در دنیا نیز از برند سامسونگ هستند.
همانطور که گفته شد سامسونگ در سال ۲۰۰۶ پس از آنکه ساموراییهای ژاپنی را یکی پس از دیگری شکست داد، دژ سونی را نیز فتح کرد و بزرگترین سازنده تلویزیون در دنیا شد. سامسونگ در تسخیر این بازار بسیار موفق ظاهر شده، به طوری که امروزه نام خود را مترادف واژه تلویزیون کرده است!
سامسونگ اولین کمپانیای است که موفق به عرضه تلویزیونهای LED و LED سه بعدی به بازار شد.
رتبه شماره دو: ال جی
کمپانی ال جی در سال ۱۹۵۸ در کره جنوبی تاسیس و از سال ۲۰۰۹ که سونی را پشت سر گذاشت، توانست جایگاه دوم در بین بزرگترین سازندگان تلویزیون در دنیا را کسب کند. این کمپانی به عنوان بزرگترین و اصلیترین سازنده تلویزیونهای OLED در دنیا محسوب میشود و محصولات بالارده خود را نیز با نام LG SIGNATURE به دست مشتریان میرساند. در حال حاضر ۱۲ درصد از تلویزیونهای فروخته شده در دنیا از برند LG هستند.
رتبه شماره سه: سونی
SONY
سونی نیازی به تعریف نداشته و همه آن را میشناسیم. این کمپانی در سال ۱۹۴۶ تاسیس و یکی از پیشروان صنعت تلویزیون محسوب میشود. ۷ درصد از تلویزیونهایی که در دنیا به فروش میرسند ساخت سونی هستند.
سونی و دیگر برندهای ژاپنی روزگاری پرفروشترین تلویزیونهای دنیا بودند، تا اینکه توفان کرهای از راه رسید و سرانجام در سال ۲۰۰۶ با کنار زدن سونی به عنوان پرفروشترین برند ژاپنی تلویزیون، کرهایها بر این بازار حاکم شدند. تا پیش آغاز حاکمیت کرهایها، بازار تلویزیون در انحصار شش برند ژاپنی سونی، پاناسونیک، هیتاچی، شارپ، جی وی سی و توشیبا بود.
رتبه شماره چهار: هایسنس
HISENSE
هایسنس قدیمیترین کمپانی تولید کننده محصولات الکترونیکی و الکتریکی مصرفی در چین است که در سال ۱۹۶۹ توسط دولت چین تاسیس شد. این کمپانی دولتی یکی از بزرگترین سازندگان تلویزیون در دنیا و موفقترین برند چینی در این زمینه است. هایسنس با عرضه محصولات با کیفیت و قیمت گذاری پایین برای آنها رقبا را به چالش میکشد؛ دلیل آن نیز چینی بودن کمپانی و دسترسی به نیروی کار ارزان و همچنین حمایتهای دولت این کشور است.
این کمپانی برای هر سلیقه و بودجهای تلویزیون دارد و دست مشتری برای انتخاب بین محصولات این برند، حسابی باز است.
رتبه شماره پنج: تی سی ال
TCL
تی سی ال یکی از بزرگترین کمپانیهای چینی است که در سال ۱۹۸۱ تاسیس و محصولات الکترونیکی و الکتریکی تولید میکند. تی سی ال در صنعت تلویزیون رشد چشمگیری داشت و طیف گستردهای از تلویزیونهای LED هوشمند در ابعاد و وضوح مختلف را تولید کرده و با قیمت نازل به بازار عرضه میکند. حتی برخی کمپانیها همچون آلکاتل و سامسونگ نیز در دهه ۲۰۰۰ تولید برخی مدل از تلویزیونهای LCD خود را به دلیل پایین بودن هزینه تولید به TCL واگذار کردند.
رتبه شماره شش: اسکایورث
Skyworth
اسکای ورث (Skyworth) یک کمپانی چینی است که در سال ۱۹۸۸ در شهر شنژن تاسیس شد و امروزه در جایگاه ششم را در بین بزرگترین سازندگان تلویزیون دارد. این کمپانی که محصولات بسیاری تولید میکند، توانسته با ارائه محصولات با کیفیت رشد در بازار تلویزیون خوبی داشته باشد و انتظار میرود تا پایان سال سهم بیشتری از بازار را از آن خود کند.
رتبه شماره هفت: پاناسونیک
Panasonic
پاناسونیک یک کمپانی بسیار قدیمی است که در سال ۱۹۱۸ تاسیس شد و دیدن آن در جایگاه هفتم شاید کمی دردناک باشد که البته مقصر آن نیز خود ژاپنیها هستند. پاناسونیک از قدیمیهای صنعت تلویزیون است و از زمان نمایشگرهای سیاه و سفید در بازار حضور داشت و در دورههای مختلف همچون رنگی شدن، ورود تلویزیونها به عصر دیجیتال، افزایش ابعاد و کیفیت نیز از یارهای ثابت بازی بوده است
رتبه شماره هشت: ویزیو
Vizio
ویزیو (Vizio) یک برند آمریکایی نوپا در این صنعت است که سال ۲۰۰۲ در ایالت کالیفرنیا تاسیس شد. این کمپانی با وجود نوپا بودن موفق شده در جمع بزرگترین سازندگان تلویزیون قرار بگیرد.
ویزیو برای رقابت با غولهای این صنعت اقدام به عرضه محصولاتش با قیمت مناسب میکند. البته پایینتر بودن قیمتهای ویزیو نسبت به دیگر برندها به معنی پایین بودن کیفیت آنها نیست، بلکه کاملا برعکس است و محصولات این برند بسیار با کیفیت هستند.
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه